Ecopower Plus biedt een aanzienlijke energiebesparing

Supermac´s is Ierlands grootste en snelst groeiende binnenlandse fastfood groep. De eerste Supermac´s opende zijn deuren al in 1978 in Main Street, Ballinasloe, Co. Galway. Vervolgens is Supermac´s steeds groter gegroeid met een omzet van ruim boven de €82m en ruim 2500 medewerkers.

Met meer dan 90 winkels in Ierland en Noord-Ierland en agressieve uitbreidingsplannen, kijkt Supermac's uit naar een fantastische toekomst!

Supermac’s renoveert en upgrade hun landelijke netwerk van restaurants voortdurend. ATC zijn er trots op dat zij Supermac's van Energy Efficient Thermoscreens Luchtgordijnen voorzien om energie te besparen en bij te dragen aan een groenere omgeving.

"Wij kozen voor de Thermoscreens Luchtgordijnen vanwege hun design en prestaties. De luchtgordijnen sluiten goed aan bij het design van onze winkel, en vanwege hun hoge prestaties helpen zij om energie te besparen middels het behoud van de warmte of airconditioning in het restaurant, door middel van de creatie van een barrière met de buitenwereld als de deuren open staan".

"Wij zien dat de eco-power plus controller met de ingebouwde temperatuursensor en buitensensor aanzienlijke energiebesparingen biedt. Wanneer het in automatische modus wordt ingesteld meet het de temperatuur en regelt het de afgifte van warmte. Met de seizoensgebonden weersveranderingen in Ierland en het Verenigd Koninkrijk zien wij dat deze functie een grote invloed heeft op de vermindering van onze energiekosten. "

bron: www.atc.ie

J