Geschiedenis

Al meer dan 60 jaar ontwerpt en vervaardigt Thermoscreens hoogwaardige luchtgordijnen. We hebben een benijdenswaardige reputatie gebouwd voor het leveren van hoge kwaliteit en betrouwbare oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing voor commerciële, retail-en industriële toepassingen. Ons uitgebreide assortiment van luchtgordijnen biedt de hoogste niveaus van klimaatscheiding en comfort met als doel het minimaliseren van energieverliezen en het verhogen van energie-efficiëntie.

Als industrie innovator is Thermoscreens actief in het aanpakken van milieuproblemen. Alle producten zijn ontworpen met het oog op energiezuinigheid. De noodzaak om het energieverbruik en de CO2-uitstoot te verminderen, is door middel van nieuwe innovaties en revolutionaire technologieën, zoals warmtepomp luchtgordijnen en controle-oplossingen aangepakt.

Thermoscreens houdt zich strikt aan de normen van Environmental Management Systems BS EN ISO14001: 2004.

Thermoscreens kent haar verantwoordelijkheid ten opzichte van duurzaamheid. Thermoscreens vervaardigt nog steeds alle producten in het Verenigd Koninkrijk en exporteert nu naar meer dan 50 landen wereldwijd. Of u een luchtgordijn voor een kleine kiosk of een grote industriële toepassing nodig heeft, u kunt ervan verzekerd zijn dat Thermoscreens een kosteneffectieve hoogwaardige oplossing heeft. Alles wat Thermoscreens doet heeft als fundament de inzet voor de kwaliteit, betrouwbaarheid, prestaties en levering van het product - blijkens accreditatie aan de Quality Management Systems NEN-EN-ISO9001: 2008.

J